Skip to main content

Aarhus Hostel


Lejrskole i Aarhus

Aarhus er den næststørste by i Danmark, og rummer mange kulturelle aktiviteter – her er mulighederne mange. Aarhus Hostel er placeret i udkanten af Aarhus kommune. Her er masser af værelser og rum til mange elever. Vi har både spisesal og opholdsstue som kan benyttes, når I er på lejrskole ved os. Vi har ligeledes en stor skøn have samt en lille hyggelig skov med bålhytte og hertil en bålplads. Der er mange muligheder hos os.

Sjov og social lejrskole

Skal jeres lejrskole handle om et godt sammenhold i klassen, hvor sociale bånd skal styrkes, så har vi de ideelle rammer til dette. Vi har en skov i baghaven med bålhytte og hertil en bålplads, som lægger op til bålhygge, snobrød og guitarspil.

Foran skoven findes en stor græsplane, hvor der bl.a. kan spilles rundbold, fodbold, kongespil eller hvad der ellers er af gode ideer, som kan benyttes til at styrke de sociale bånd i klassen.

Vi har ligeledes sjove indendørs faciliteter i form af klaver, shuffleboard og brætspil. Faciliteter som I er hjertens velkomne til at benytte jer af til hygge og sammenhold.

Større attraktioner som Legoland, Givskud Dyrepark, Randers Regnskov og Djurs Sommerland kan alle nåes indenfor 1 time i bus.

Send en besked til stedejer

Faciliteter
  • Undervisningslokale
  • Bålplads
Forplejning
  • Med forplejning
  • Uden forplejning
Max antal personer
  • 75
Handicapvenlig
  • Ja

Har du brug for t-shirts, flag, bannere eller anden reklame til dit ophold?

Hos Freka kan du bestille alt med logotryk eller broderi. Eks tasker, muleposer, t-shirt, håndklæder, krus, drikkedunke mm
Få 10% rabat når du bestiller med henvisning til denne side.