Skip to main content

AQUA Akvarium og Dyrepark


AQUA Akvarium & Dyrepark i Silkeborg er et stort, familievenligt oplevelsescenter om den danske natur. Vi er Nordeuropas eneste ferskvandsakvarium og det eneste sted, du kan komme tørskoet til søens bund. Vi kan dog ikke garantere, at du kommer tørskoet fra “Vandets Kraft”!

AQUA Akvarium & Dyrepark er både en indendørs- og udendørsoplevelse. Inde i den store akvariebygning kommer du ansigt til ansigt med Danmarks største malle og søens glubske rovdyr, gedden, og du kan røre ved fiskene i rørebassinet, hvis du tør. Vi har 4 etager fyldt med fisk, padder, krybdyr, leg og spil.

Udenfor kommer du helt tæt på spændende danske pattedyr og fugle – alle dem, du kender, men aldrig har mødt! Hver dag er der spændende fortællinger og vilde oplevelser, når dyrepasserne fodrer og fortæller om dyrene.

Overalt i AQUA kan du blive klogere på vild, dansk natur – vi er nemlig Vild med Vilje. Det betyder, at vores park og akvarier viser den danske natur, præcis som den er. Både den rene og den forurenede sø, og både de hjemmehørende og invasive arter. Forskellen er bare, at du er inviteret med indenfor, hvor ingen mennesker normalt har adgang: under søens overfladen, ind i grævlingens hule og helt ind i oddernes redekasser.

Send en besked til stedejer

Faciliteter
  • Undervisningslokale
Forplejning
Max antal personer
  • 50
Handicapvenlig
  • Ja

Har du brug for t-shirts, flag, bannere eller anden reklame til dit ophold?

Hos Freka kan du bestille alt med logotryk eller broderi. Eks tasker, muleposer, t-shirt, håndklæder, krus, drikkedunke mm
Få 10% rabat når du bestiller med henvisning til denne side.