Skip to main content

Bjerge Strand


Kolonien Bjerge Strand ligger ved Bjerge Nordstrand i Vestsjælland, ca. 6 km nord for Gørlev og ca. 12 km syd for Kalundborg. Kolonien består af to store strandhuse, hvor hovedhuset oprindelig er en pavillon fra Horserødlejren. Pavillonen blev flyttet til Bjerge strand i 1939. Husene ligger kun 50 meter fra stranden, som er en del koloniens grund, med direkte adgang til Storebælts friske bølger. Man skal noget ud, før vandet bliver rigtig dybt, så stranden er meget børnevenlig.

Der er udendørs borde og bænke, så man kan sidde og spise med udsigt lige ud over havet og kysten. Der er også fodboldmål, men fodboldbanen er lidt sandet. Resten af grunden er en stor naturgrund med lyng, fyr og hybenroser, og der er masser af plads til at boltre sig uforstyrret, selv om området er et udpræget sommerhusområde med mange naboer Der er ikke så mange oplagte udflugtsmål i gå-afstand fra kolonien, men en tur langs stranden er selvfølgelig obligatorisk.

I det hele taget giver stranden og havet rigeligt af muligheder for spændende naturoplevelser. Er man mere til by, rummer Kalundborg en helt unik middelalderbydel, samt Danmarks eneste femtårnede kirke.

Forplejning
  • Selvforplejning
Max antal personer
  • 56
Handicapvenlig
  • Ja

Har du brug for t-shirts, flag, bannere eller anden reklame til dit ophold?

Hos Freka kan du bestille alt med logotryk eller broderi. Eks tasker, muleposer, t-shirt, håndklæder, krus, drikkedunke mm
Få 10% rabat når du bestiller med henvisning til denne side.