Skip to main content

Danhostel Hobro


Vikingehistorie, Veteranjernbane og Saltcenter – overnat på det gule hostel ved Mariager Fjord.

I bunden af Mariager Fjord ligger byen Hobro mellem høje bakker og i et kuperet terræn. I denne lille købstad og stationsby mellem Aalborg og Randers ligger Danhostel Hobro. På dette dejlige sted kan du overnatte lige op til skoven i de fine gule bygninger med 20 moderne værelser med eget bad og toilet. Når du overnatter her, kan du også nyde den skønne have med terrasse, legeplads og beach-volley. Og, skal du på sight-seeing i området, så kan du få gode råd og vejledning på vandrerhjemmet til at finde rundt i nærområdet. Du kan også bare spørge, hvis du skal have hjælp til fiskesteder, cykel- eller vandrerture i naturområderne langs fjorden. Desuden er Danhostel Hobro centrum for nogle er Danmarks bedste og flotteste golfbaner.

Stort aktivitetsudvalg for store og små
Ferielandet Mariager Fjord er det perfekte sted at holde ferie med familien. Her er smuk natur, en hyggelig handelsby samt masser af vikingehistorie. Er det badevejr, så kig ud til den børnevenlige strand i Øster Hurup eller gå på opdagelse i et af områdets oplevelsescentre. Her er f.eks. både turbåden Svanen, Fyrkat Vikingecenter, Saltcentret, Lille Vildmose og Veteranjernbanen.

Send en besked til stedejer

Forplejning
  • Med forplejning
  • Uden forplejning
  • Selvforplejning
Max antal personer
  • 106
Handicapvenlig
  • Ja

Har du brug for t-shirts, flag, bannere eller anden reklame til dit ophold?

Hos Freka kan du bestille alt med logotryk eller broderi. Eks tasker, muleposer, t-shirt, håndklæder, krus, drikkedunke mm
Få 10% rabat når du bestiller med henvisning til denne side.