Skip to main content

Danhostel Kjellerup


Om Danhostel Kjellerup, hytterne
De seks naturhytter er fuldstændig ens indrettet med op til seks sovepladser i hver. Der er en sovesofa og 2 køjesenge. Der er lækkert badeværelse med toilet og bruseniche – samt gulvvarme i hele hytten. Hytterne ligger i tilknytning til Arena Midt, hvor der er mulighed for at benytte faciliteterne og fri adgang til Sport og Fitness under opholdet. Der er altid gratis parkering både for biler og for busser.

Skøn natur og rig mulighed for udfoldelse
Vores 6 hytter er beliggende i et utroligt smukt område ved “Krabbes Grønne Ring” – et stisystem på 12 km, som omkranser Kjellerup ny. – Perfekt til gå-, løbe- og cykelture. For mere end 100 år siden tog Kjellerups borgere er frisk initiativ og påbegyndte en beplantning rundt om byen. Siden er “Krabbes Grønne Ring” blevet udvidet, så den nu går næsten hele vejen rundt om byen i et fantastisk flot stisystem i en skøn natur. Kjellerup ligger smukt placeret i Det Jyske Søhøjland kun 16 km fra Silkeborg – 21 km til Viborg og kun 10 km fra Herning-motorvejen.
Aktiviteter for alle
Lige uden for døren er der masser af muligheder for gratis aktiviteter, spil, leg og afslapning i Arena Parken: Streetbasket, multibane, sandbane til bl.a. beachvolley, petanque, træningsbane med TRX, cykel- og løbebane med forhindringer mm. Der er også mulighed for at tilkøbe skydning i det nærliggende skyttehus efter aftale. Der kan laves mad, snobrød, ristes skumfiduser eller andet over bål. Brænde skal blot bestilles dagen før, og hvis gruppen eller nogle derfra ønsker den ultimative udendørsoplevelse, er det tilladt at benytte de to opstillede shelters, hvis de er ledige.

Send en besked til stedejer

Forplejning
Max antal personer
  • 36
Handicapvenlig
  • Ja

Har du brug for t-shirts, flag, bannere eller anden reklame til dit ophold?

Hos Freka kan du bestille alt med logotryk eller broderi. Eks tasker, muleposer, t-shirt, håndklæder, krus, drikkedunke mm
Få 10% rabat når du bestiller med henvisning til denne side.