Skip to main content

Danhostel Maribo


Ophold i eksklusive hytter i smukke omgivelser – med idrætsfaciliteter, sø, skov og by som naboer.

Vores 6 hytter er beliggende ved siden af Maribo Hallerne – med udsigt over Maribo Stadion, som er et nyrenoveret atletikstadion. Danhostel Maribo ligger perfekt placeret, tæt ved centrum og gåafstand til sø og skov samt kun 10 minutters kørsel fra afkørsel 47 og motorvej E47.

Maribo Hallerne består af to haller, en svømmehal, Sportscafé, mødelokaler og et fitnesscenter. Maribo Hallerne er et aktivt og multifunktionelt hus med en bred vifte af aktiviteter. Der kan trænes i Sport og Fitness som betales ud over overnatningen, svømmehallen kan benyttes i offentlige åbningstider til gældende indgangspriser.

Naturpark Maribosøerne er Danmarks 8. største sø og søen med flest små øer. En fantastisk naturoplevelse, som kan opleves til fods, på cykel eller i båd. Der kan lejes cykler til at udforske naturen hos Danhostel Maribo, eller man kan tage med turistbåden Anemonen rundt til de små øer.

Maribo har 6.000 indbyggere og et meget spændende centrum med Maribo Domkirke som byens vartegn. Der er et aktivt handelsliv i Maribo med Torvet som udgangspunkt.

Send en besked til stedejer

Forplejning
  • Med forplejning
  • Uden forplejning
Max antal personer
  • 36
Handicapvenlig
  • Ja

Har du brug for t-shirts, flag, bannere eller anden reklame til dit ophold?

Hos Freka kan du bestille alt med logotryk eller broderi. Eks tasker, muleposer, t-shirt, håndklæder, krus, drikkedunke mm
Få 10% rabat når du bestiller med henvisning til denne side.