Skip to main content

Danhostel Rødding


Lejrskole i Sønderjylland

Syddanmark har masser af spændende seværdigheder og attraktioner at byde på. Et lejrskoleophold i Sønderjylland kan derfor blive både alsidigt og sjovt, samtidig med at indholdet på jeres lejrskole kan få en høj faglighed og relevans for elevernes læring.

Vælger I et lejrskoleophold hos os, får I desuden mulighed for at arrangere en aktiv lejrskole. Under jeres lejrskoleophold får I nemlig fri og gratis adgang til svømmehal og badeland i den offentlige åbningstid samt mulighed for at benytte en af vores to store idrætshaller, når disse er ledige. Hallerne kan også reserveres til planlagte aktiviteter på jeres lejrskole mod et tillæg.

Derudover er der i centret også mulighed for bowling, skydning eller en tur i fitnesscenter i forbindelse med jeres lejrskole.

Vi tilbyder lejrskoleophold til alle danske skoleklasser fra 1.-10. klasse samt SFO-ordninger, børnehaver, fritidshjem og fritidsklubber – med varighed af 2 overnatninger og op efter.
Benytter i DSB skal i huske at booke 10 uger før afgang. Der går tog til 6600 Vejen og herfra tager man Sydtrafik’s bus – HUSK at bestille plads i bussen også.

Send en besked til stedejer

Forplejning
  • Med forplejning
  • Uden forplejning
Max antal personer
  • 87
Handicapvenlig
  • Ja

Har du brug for t-shirts, flag, bannere eller anden reklame til dit ophold?

Hos Freka kan du bestille alt med logotryk eller broderi. Eks tasker, muleposer, t-shirt, håndklæder, krus, drikkedunke mm
Få 10% rabat når du bestiller med henvisning til denne side.