Skip to main content

Klitstuen


Kolonien Klitstuen ligger i Vendsyssel ca. 35 km nordvest for Aalborg. Der er ca. 1 kilometer i sydlig retning fra Klitstuen til badebyen Blokhus. Området er et typisk vestjysk sommerhusområde med flere forskellige kulturelle seværdigheder lige i gåafstand.  Vil man på lidt længere udflugter til gengæld, har Nordjylland et væld af spændende attraktioner at byde på.

I Klitstuen, som passer så fint til sit navn, er man på tæt hold af en af Danmarks mest imponerende kyststrækninger. Man skal bare lige op over klitten, så ligger den brede, faste strand og det vældige Vesterhav for fødderne og indbyder til alle mulige aktiviteter med hav, strand, sand og blæst. Klitstuen er bygget op omkring en flisebelagt gårdsplads, som er velegnet til boldspil, men ellers er der rig mulighed for f.eks. beachvolly, fodbold, basketball, cykel/MTB og andre udendørsaktiviteter på den finde brede strand.

Send en besked til stedejer

Forplejning
  • Selvforplejning
Max antal personer
  • 55
Handicapvenlig
  • Nej

Har du brug for t-shirts, flag, bannere eller anden reklame til dit ophold?

Hos Freka kan du bestille alt med logotryk eller broderi. Eks tasker, muleposer, t-shirt, håndklæder, krus, drikkedunke mm
Få 10% rabat når du bestiller med henvisning til denne side.